A kenyér ropogós marad a mesterpékségben

A kenyér ropogós marad a mesterpékségben


Portfólió Leírás

Élelmiszeripar

Nyáron a Van Maanen pékeknek komoly problémájuk volt. Egy kilogramm levegő akár 15 gramm nedvességet is tartalmazhat a nyári hónapokban. A kenyerek ropogósan, ropogósan kerülnek ki a sütőből, majd hűtőtoronyban feldolgozzák, majd a gyártócsarnokban lehűtik.

  • A kenyérhéj ropogós és egyenletes minőségű marad.
  • A nedvesség felszívódásának megakadályozása és a szabadon szálló por csökkentése.

 

  • Páralecsapódást és a penészképződés megakadájozása.
  • HACCP megfelelés.
További információk
Portfólió Részletek
LEVEGŐSZÁRÍTÓ ÉS LÉGKEZELŐ RENDSZEREK

Berendezések és komplett rendszerek tervezése, szállítása, automatizálása, beüzemelése és karbantartása.

Minden, ami levegőszárítás vagy levegő nedvesség-tartalom szabályozás.